Τερατάκια «φώλιασαν» σε τοίχους εγκαταλελειμμένων κτιρίων
Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια συνήθως προκαλούν ανατριχίλα. Και τα τέρατα επίσης. Όμως, ο γερμανός street artist Κιμ Κοστερ κατάφερε να συνδυάσει αυτά τα δύο ενοχλητικά στοιχεία και να τα μετατρέψει σε μια παιχνιδιάρικη σύνθεση.
Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια συνήθως προκαλούν ανατριχίλα. Και τα τέρατα επίσης. Όμως, ο γερμανός street artist Κιμ Κοστερ κατάφερε να συνδυάσει αυτά τα δύο ενοχλητικά στοιχεία και να τα μετατρέψει σε μια παιχνιδιάρικη σύνθεση.
Ο Κοστερ ζωγράφισε αυτά τα αξιαγάπητα τερατάκια πάνω στους τοίχους εγκαταλελειμμένων αποθηκών στα περίχωρα του Βερολίνου, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων και μικρών.
Μάλιστα, τα τερατάκια του έγιναν τόσο δημοφιλή, που ο καλλιτέχνης σχεδίασε με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών ένα διαδραστικό e-book, ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες χωρίς να χρειαστεί να τρέχουν τους γονείς τους στην εξοχή του Βερολίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442