Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Κοντοές
Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος την Παρασκευή ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο μέχρι το 2017. Η συμφωνία για τον 29χρονο αμυντικό, ο οποίος μέτρησε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου.
Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος την Παρασκευή ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο μέχρι το 2017.
Η συμφωνία για τον 29χρονο αμυντικό, ο οποίος μέτρησε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!
Το ποδόσφαιρο είναι μια απεικόνιση της ζωής. Πέφτεις, σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι. Ο Γιάννης Κοντοές μέσα από τη συνολική του παρουσία, τη θέληση και την προσπάθεια κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας μας αποδεικνύοντας ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: “Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.
Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής κ. Γρηγορίου με γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και με αίσθημα ευθύνης για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.
Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους”.
Ο Γιάννης Κοντοές ολοκλήρωσε την σεζόν 2014 – 15 με 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442