«Ακόμα και αν δεν υπάρξει συμφωνία ο Στέρλινγκ θα μείνει» είπε ο Ρότζερς
Μετά την άρνηση του Ραχίμ Στέρλινγκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, είχαν αρχίσει οι φήμες περί φυγής του νεαρού Άγγλου από τους «κόκκινους», με κάποια άλλα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Λίβερπουλ θέλει να τον πουλήσει το καλοκαίρι για να χρηματοδοτήσει της μεταγραφές των Μπεντέκε και Ντεπάι. Αντίθετος σε όλα αυτά, αλλά και σίγουρος ότι ο Στέρλινγκ θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και του χρόνου, ήταν ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεισαϊντ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος κατέστησε σαφές πως ακόμα και αν δεν υπάρξει συμφωνία, ο 20χρονος δεν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.
Μετά την άρνηση του Ραχίμ Στέρλινγκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, είχαν αρχίσει οι φήμες περί φυγής του νεαρού Άγγλου από τους «κόκκινους», με κάποια άλλα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Λίβερπουλ θέλει να τον πουλήσει το καλοκαίρι για να χρηματοδοτήσει της μεταγραφές των Μπεντέκε και Ντεπάι.
Αντίθετος σε όλα αυτά, αλλά και σίγουρος ότι ο Στέρλινγκ θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και του χρόνου, ήταν ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεισαϊντ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος κατέστησε σαφές πως ακόμα και αν δεν υπάρξει συμφωνία, ο 20χρονος δεν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.
«Ο Στέρλινγκ δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι, ακόμα και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό το κάναμε ξεκάθαρο από την αρχή. Νομίζω πως ο Στέρλινγκ δείχνει πολύ πιο χαλαρός τώρα, σε σχέση με το πως ήταν για λίγο. Είχαμε κάποιες καλές συζητήσεις. Ήρθε στο σπίτι μου και είχαμε έναν ωραίο διάλογο ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει να κάνει μόνο με του ποδόσφαιρο, μιας και είναι ακόμα νέος και έχει περάσει τόσα τα τελευταία χρόνια. Επομένως του μίλησα γενικά και πιστεύω πως είναι σε ένα καλό μέρος μέχρι στιγμής», ήταν τα λόγια του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας