Επεισόδια πριν από τη σέντρα στη Λεωφόρο
Μόνο ως… κακός οιωνός θα μπορούσαν να μεταφραστούν όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ενώ η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο, μόλις ο πρόεδρος και δηλωμένος αρχηγός αποστολής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε από τη φυσούνα για να κάνει… βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε πολλά καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Λίγο αργότερα... κυνηγήθηκαν παίκτες και προπονητής των Πειραιωτών με τον Περέιρα να έχει προκαλέσει την εξέδρα!
Μόνο ως… κακός οιωνός θα μπορούσαν να μεταφραστούν όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.
Ενώ η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο, μόλις ο πρόεδρος και δηλωμένος αρχηγός αποστολής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε από τη φυσούνα για να κάνει… βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε πολλά καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη Λεωφόρο…
Αμέσως επέστρεψε στη φυσούνα, αλλά λίγα λεπτά αργότερα συνέβησαν ακόμη πιο σοβαρά επεισόδια, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, άνοιξε διάλογο με φιλάθλους στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κιγκλίδωμα και να εισβάλουν περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, κυνηγώντας τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού, ευτυχώς χωρίς να καταφέρουν να πιάσουν κάποιους από αυτούς, οι οποίοι έγκαιρα επέστρεψαν στη φυσούνα.
Ο Περέιρα δυστυχώς ήταν αυτός που «άναψε τη φωτιά», καθώς όταν βρέθηκε στο πέταλο της Θύρας 13, έκανε κινήσεις με τα χέρια του με τις οποίες καλούσε τους οπαδούς να κινηθούν προς εκείνον!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442