1 Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Απλώνουμε ένα-ένα τα φύλλα στον πάγκο και τα ψεκάζουμε με νερό. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη. Διπλώνουμε το κάθε φύλλο στα 4 και τα βάζουμε σε μικρά πυρίμαχα μπολ, σχηματίζοντας φωλιές. Ψήνουμε μέχρι τα φύλλα να αποκτήσουν χρυσό χρώμα, για 8-10 λεπτά.
2 Στον κάδο του μίξερ, ρίχνουμε την τυροβολιά, το κρεμώδες τυρί, τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού και την κανέλα και τα χτυπάμε με το σύρμα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιογενής κρέμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να δέσει η μους. Αποσύρουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Γεμίζουμε με το μείγμα της κρέμας τις φωλιές, αφού τις έχουμε αφήσει να κρυώσουν. Προαιρετικά, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.