Σε τεχνητό κώμα η κόρη της Γουίτνι Χιούστον
Σε τεχνητό κώμα, χωρίς να έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή, βρίσκεται η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν. Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της πριν έξι ημέρες.
Σε τεχνητό κώμα, χωρίς να έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή, βρίσκεται η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.
Πριν έξι ημέρες, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της, στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πηγή από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον δήλωσε ότι οι αναφορές σε μέσα ενημέρωσης πως δεν υπήρχε πλέον καμία εγκεφαλική λειτουργία είναι λανθασμένες. Ο εξάδελφος της Μπράουν, Τζερόντ Μπράουν, σε δηλώσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της 21χρονης κοπέλας.
«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Μπ. Κ.» δήλωσε ο Μπράουν μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.
Λίγες λεπτομέρειες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μπράουν από τότε που διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Ατλάντα.
Στενή οικογενειακή φίλη της δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Access Hollywood» ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να θέσουν την 21χρονη κοπέλα σε κατάσταση τεχνητού κώματος ώστε να αποφύγουν τη δημιουργία πιθανού οιδήματος στον εγκέφαλο.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες η Μπράουν έπεσε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Λάκης Λαζόπουλος: «Αισθάνομαι μία ικανοποίηση ότι η ‘κατάδυση’ που έκανα πήγε καλά»
- Δημήτρης Χούπης: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογό του στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Συνόδου
- Επιστροφή ενοικίου: Τι αλλάζει από τον φετινό Νοέμβριο – Πώς θα ενταχθούν περισσότεροι δικαιούχοι
- Η Βιλερμπάν αλλάζει τον «χάρτη» της Euroleague: Η «χρυσή» πρόταση σε Γιαμπουσέλε και οι κινήσεις για Φρανσίσκο και Λουβαβού-Καμπαρό!
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
- Πάμε μια βόλτα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις στιγμές που διαμόρφωσαν την πορεία του
- Μήνυμα ειρήνης, αποδοχής και συνύπαρξης από το 1ο Σχολικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής του Δήμου Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442