Δύο πολύτιμους βαθμούς στην διεκδίκηση του τίτλου πέταξε στο Παλέρμο η Ρόμα, οποία έμεινε στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Campionato. Έτσι, η Γιουβέντους που υποδέχεται την Κυριακή την Βερόνα, έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +5. Απώλεια και για την Ιντερ, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Εμπολι.
Δύο πολύτιμους βαθμούς στην διεκδίκηση του τίτλου πέταξε στο Παλέρμο η Ρόμα, οποία έμεινε στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Campionato.
Έτσι, η Γιουβέντους που υποδέχεται την Κυριακή την Βερόνα, έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +5.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντιμπάλα, για να ισοφαρίσει για τους Ρωμαίους ο Ντέστρο στο 54′
Απώλεια και για την Ιντερ, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Εμπολι. Η Ιντερ πήγε στο «Κάρλο Καστελάνι» με στόχο το τρίποντο που θα της επέτρεπε να χτίσει ψυχολογία και παράλληλα να μειώσει από τις θέσεις της Ευρώπης.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο, όμως ούτε τότε μπόρεσαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.
Έτσι, οι «νερατζούρι» του Ρομπέρτο Μαντσίνι έφυγαν από την Τοσκάνη με την ισοπαλία, η οποία δεν βοηθάει ούτε βαθμολογικά, αλλά ούτε και ψυχολογικά.