Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της -εξ αναβολής- 11ης αγωνιστικής, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Ο έμπειρος επιθετικός του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε το 53.34% των ψήφων, κυρίως χάρη στο χατ-τρικ που σημείωσε στο εντός έδρας 5-0 με τον Εργοτέλη. Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, το βραβείο για το καλύτερο γκολ κατέληξε στον Νίκο Καλτσά της Βέροιας, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα στην εντός ισοπαλία με την Καλλονή (1-1).
Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της -εξ αναβολής- 11ης αγωνιστικής, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο έμπειρος επιθετικός του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε το 53.34% των ψήφων, κυρίως χάρη στο χατ-τρικ που σημείωσε στο εντός έδρας 5-0 με τον Εργοτέλη. Ο Μπεργκ άφησε πίσω του τον Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού (30.94%) και τον Πάμπλο Μάσα του Παναιτωλικού (15.72%).
Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, το βραβείο για το καλύτερο γκολ κατέληξε στον Νίκο Καλτσά της Βέροιας, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα στην εντός ισοπαλία με την Καλλονή (1-1).
Ο φορμαρισμένος άσος της «βασίλισσας του βορρά» συγκέντρωσε το 52.30% των προτιμήσεων, έναντι 37.51% του Γιάννη Γιαννιώτα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ τρίτος κατετάγη ο Κάρλος Μιλιάζες του ΟΦΗ (σ.σ. ανήκει ήδη στον Λεβαδειακό) με 10.19%.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.