Καυστική ανακοίνωση, με αφορμή τη διαιτησία στο αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα, εξέδωσε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε αυτή, η διοίκηση του «δικέφαλου» του Βορρά καλεί τους αρμόδιους να δώσουν το πρωτάθλημα εκεί που θέλουν για να γλιτώσουν αθώοι άνθρωποι την φυλακή. Επίσης γίνεται επίθεση στον κ.Γκιρτζίκη και προτείνει για διαιτητή στο επόμενο ματς του ΠΑΟΚ τον... Σάββα Θεοδωρίδη.
Καυστική ανακοίνωση, με αφορμή τη διαιτησία στο αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα, εξέδωσε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σε αυτή, η διοίκηση του «δικέφαλου» του Βορρά καλεί τους αρμόδιους να δώσουν το πρωτάθλημα εκεί που θέλουν για να γλιτώσουν αθώοι άνθρωποι την φυλακή.
Επίσης γίνεται επίθεση στον κ.Γκιρτζίκη και προτείνει για διαιτητή στο επόμενο ματς του ΠΑΟΚ τον… Σάββα Θεοδωρίδη. Η ανακοίνωση:
«Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα εκεί που θέλετε, μήπως γλιτώσουμε αθώους ανθρώπους από τη φυλακή. Πλέον παίζετε όχι μόνο με τη νοημοσύνη, αλλά και με τα νεύρα του κόσμου.
Κύριε Καλογερόπουλε, πόσα γραμμάτια έχεις ακόμη για τη… διεθνή καριέρα που κάνεις;
Κύριε Γκιρτζίκη, σας παρακαλούμε να υλοποιήσετε την απειλή σας και να συνεχίσετε το έργο του κυρίου Σαρρή. Και σας ευχόμαστε και την πορεία που θα έχει τους επόμενους μήνες.
Την Τετάρτη, προτείνουμε να ξεκινήσει το ματς από το 2-0 και διαιτητής να παίξει ο κύριος… Σάββας Θεοδωρίδης, που του αρέσει το 50-50. Καληνύχτα σας».
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε απέναντι στην Νάσβιλ και έφτασε τα 900 γκολ στην θρυλική του καριέρα, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τον μύθο του – Ποια είναι τα αγαπημένα του «θύματα».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας