
Εκδικάστηκε η προσφυγή της Βουλιαγμένης για την Ασημάκη
Εκδικάστηκε η προσφυγή της Βουλιαγμένης για την Ασημάκη
Εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) κατά της εγκυρότητας της μεταγραφής της Αλεξάνδρας Ασημάκη στον Ολυμπιακό. Οι προσφεύγοντες υποστήριξαν πως η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) κακώς επικύρωσε τη μεταγραφή και οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Το «παρών» στη διαδικασία έδωσε και συνήγορος του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε πως η Ασημάκη δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Βουλιαγμένη στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η προσφυγή της, αλλά θα μετακινηθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Η απόφαση αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- «Έφυγε» από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι – Οι ανακοινώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (pics)
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή
- Σεντ Τρούιντεν: Big in Japan
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)


















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442