Νέα πνοή σε παλιά κτίρια δίνει ο καλλιτέχνης του δρόμου (street artist), Blu, ο οποίος φτιάχνει αριστουργήματα στις προσόψεις τους. Πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα γιγαντιαίο γκράφιτι που αναδιπλώνεται και στις δύο πλευρές ενός κτιρίου στο κέντρο της Ρώμης. Τα περίπου 50 παράθυρα του κτιρίου έγιναν μάτια και στόματα για τις 27 περίεργες φιγούρες που ζωγράφισε ο καλλιτέχνης.
Νέα πνοή σε παλιά κτίρια δίνει ο καλλιτέχνης του δρόμου (street artist), Blu, ο οποίος φτιάχνει αριστουργήματα στις προσόψεις τους.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα γιγαντιαίο γκράφιτι που αναδιπλώνεται και στις δύο πλευρές ενός κτιρίου στο κέντρο της Ρώμης.
Τα περίπου 50 παράθυρα του κτιρίου έγιναν μάτια και στόματα για τις 27 περίεργες φιγούρες που ζωγράφισε ο καλλιτέχνης και που μοιάζουν να κοιτούν τους περαστικούς.
Ο Blu έχει κοσμήσει με την τέχνη του δεκάδες κτίρια, όχι μόνο στη Ρώμη, αλλά και στη Σαρδηνία, το Μπάρι, τη Σικελία, τη Χιλή, την Ισπανία και αλλού.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions