Τουλάχιστον 16 Νταρθ Βέιντερ κατεβαίνουν στις εκλογές της Ουκρανίας
Οι ήρωες του «Πολέμου των Άστρων» κάνουν θραύση στην προεκλογική εκστρατεία για την ανανέωση του ουκρανικού κοινοβουλίου, αφού έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον 16 υποψήφιοι ως Νταρθ Βέιντερ. Δεν λείπουν βέβαια και άλλοι χαρακτήρες της επικής ταινίας, όπως ο Γιόντα ή ο Τσιουμπάκα.
Οι ήρωες του «Πολέμου των Άστρων» κάνουν θραύση στην προεκλογική εκστρατεία για την ανανέωση του ουκρανικού κοινοβουλίου, αφού έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον 16 υποψήφιοι ως Νταρθ Βέιντερ.
Δεν λείπουν βέβαια και άλλοι χαρακτήρες της επικής ταινίας, όπως ο Γιόντα ή ο Τσιουμπάκα. Όπως μετέδωσε το BBC, επτά από τους Νταρθ Βέιντερ κατεβαίνουν στις εκλογές με το λεγόμενο κόμμα του διαδικτύου, το οποίο δίνει έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα, υποσχόμενο να βάλει τέλος στη διαφθορά.
«Ποιος ξοδεύει τόσο χρήμα σε τέτοιες δύσκολες εποχές;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος Μαξίμ Σερμπίνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από τις εκκεντρικότητες ίσως και να κρύβονται οπαδοί του έκπτωτου προέδρου Γιανουκόβιτς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας