Οι Λέικερς θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τζόρνταν Κλάρκσον. Ο 22χρονος γκαρντ ανήκε στους Ουίζαρντς, που τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 46 του ντραφτ. Ο Κλάρκσον προέρχεται από το κολέγιο του Μισούρι, όπου είχε 17,5 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (NCCA). Ο νέος κόουτς της ομάδας του Λος Αντζελες, Μπάιρον Σκοτ, εισηγήθηκε την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, εκτιμώντας ότι μπορεί να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ και να βοηθήσει τους Λέικερς.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.
Δύο θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου αντάμωσαν στο Ρίο, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποδέχεται τον Φάμπιο Καναβάρο και τους δύο να ανταλλάζουν δώρα και να θυμούνται τα... παλιά.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.