Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής ζητούν οι ΑΝΕΛ για τη ΔΕΗ
Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της ΔΕΗ και το δημοψήφισμα που προτείνει η μείζονα αντιπολίτευση ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Παράλληλα τάσσονται κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και κατηγορούν την κυβέρνηση για σχέδιο «πλήρους εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της ΔΕΗ και το δημοψήφισμα που προτείνει η μείζονα αντιπολίτευση ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Παράλληλα τάσσονται κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και κατηγορούν την κυβέρνηση για σχέδιο «πλήρους εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Για το θέμα της «μικρής ΔΕΗ» ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι «σε ένα τόσο μεγάλο και κρίσιμο εθνικό θέμα όπως είναι η ενέργεια και ο ορυκτός πλούτος, η συγκυβέρνηση οφείλει να συγκαλέσει την Ολομέλεια της Βουλής -την οποία τύποις υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- για να συζητηθούν οι προτάσεις για δημοψήφισμα, ειδάλλως θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι τρέμει να κοιτάξει στα μάτια την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».
Για το θέμα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν με ανακοίνωσή τους ότι «με την υπουργική απόφαση για οριστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των δανειστών και των ντόπιων συνεργατών τους για την πλήρη εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη χαλάρωση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού μαζί».
«Τη στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει χρήματα για να ζήσει όλη την εβδομάδα το πρόβλημα δεν είναι να ψωνίσει την Κυριακή. Το «Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν» δεν θα περάσει» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)



![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442