Πλήγμα για την εθνική Γερμανίας, καθώς ο Λαρς Μπέντερ χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο έμπειρος μέσος της Λεβερκούζεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, για ένα πρόβλημα που δεν φαινόταν αρχικά τόσο σοβαρό. Ο Μπέντερ ήταν στην προεπιλογή των 27 παικτών του Γιοακίμ Λεβ για τα τελικά της Βραζιλίας και επρόκειτο να είναι στην τελική αποστολή, αλλά ο τραυματισμός του δεν θα τον αφήσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.
Ο «ιπτάμενος» Εμμανουήλ Καραλής... πέταξε στα 6,17μ. , πετυχαίνοντας τη 2η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών σε ανοικτό και κλειστό στίβο στο άλμα επί κοντώ!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο ανδρών, μετά τη νίκη του με 13-12 σε έναν συγκλονιστικό τελικό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την απονομή.
Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε ένα ιστορικό -πρώτο για τον ίδιο- χατ τρικ και η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας στο +4.