Χαμηλές «πτήσεις» για τις Ελληνίδες στο Ευρωπαϊκό της Ενόργανης
Στην 21η θέση κατετάγη η εθνική Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Σόφιας, αφού η απουσία της Βάσως Μιλλούση στέρησε από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Η Μιλλούση αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που τής στέρησε τη συμμετοχή στη διοργάνωση. Οι συναθλήτριές της προσπάθησαν, αλλά περιορίστηκαν στην 21η θέση μεταξύ 26 χωρών στον προκριματικό.
Στην 21η θέση κατετάγη η εθνική Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Σόφιας, αφού η απουσία της Βάσως Μιλλούση στέρησε από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Η Μιλλούση αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που τής στέρησε τη συμμετοχή στη διοργάνωση.
Οι συναθλήτριές της προσπάθησαν, αλλά περιορίστηκαν στην 21η θέση μεταξύ 26 χωρών στον προκριματικό.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας