Άλλες 35 απολύσεις στις Οδικές Συγκοινωνίες για πλαστά πιστοποιητικά
Νέες απολύσεις εργαζομένων στις Οδικές Συγκοινωνίες μετά τους ελέγχους που διενεργούνται για κατάθεση πλαστών πιστοποιητικών κατά την πρόσληψή τους. Με απόφαση της διοίκησης της ΟΣΥ, που δημοσιεύεται στη «Διαύγεια», από την 1η Μαΐου, απολύονται ακόμη 35 εργαζόμενοι. Πρόκειται για οδηγούς, έναν ελιγμοδηγό και έναν φύλακα.
Συνεχίζονται οι απολύσεις εργαζομένων στις Οδικές Συγκοινωνίες μετά τους ελέγχους που διενεργούνται για κατάθεση πλαστών πιστοποιητικών κατά την πρόσληψή τους.
Με απόφαση της διοίκησης της ΟΣΥ, που δημοσιεύεται στη «Διαύγεια», από την 1η Μαΐου, απολύονται ακόμη 35 εργαζόμενοι. Πρόκειται για οδηγούς, έναν ελιγμοδηγό και έναν φύλακα.
Οι νέες αυτές απολύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη 77 που έγιναν την 1η Απριλίου, αλλά και τις 12 παραιτήσεις που είχαν προηγηθεί για τον ίδιο λόγο.
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργούνται ύστερα από σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να έχουν προσκομίσει πλαστά ή παραποιημένα πιστοποιητικά σπουδών.
Πάντως σύμφωνα με την ΟΣΥ δεν αποκλείεται ο εντοπισμός και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων,
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας