Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η ηθοποιός Ντριου Μπάριμορ
Τη δεύτερή τους κόρη απέκτησαν η ηθοποιός Ντριου Μπάριμορ και ο σύζυγός της Γουίλ Κόπελμαν. «Η Όλιβ έχει πλέον μια μικρή αδερφή και όλοι είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι» αναφέρεται σε ανακοίνωση που απέστειλε το ζευγάρι στο περιοδικό People.
Τη δεύτερή τους κόρη απέκτησαν η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντριου Μπάριμορ και ο σύζυγός της Γουίλ Κόπελμαν. «Η Όλιβ έχει πλέον μια μικρή αδερφή και όλοι είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι» αναφέρεται σε ανακοίνωση που απέστειλε το ζευγάρι στο περιοδικό People.
Η πρωτότοκη κόρη του ζεύγους είναι μόλις 19 μηνών. H Μπάριμορ είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Νοέμβριο.
Σύμφωνα με τον κινηματογραφικό ιστότοπο ΙΜDB, στις 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα νέας κωμικής ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Μπάριμορ στο πλευρό του Άνταμ Σάντλερ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.