Πλήγμα με Νεϊμάρ και Ζόρντι Άλμπα στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρώτο να μένει εκτός για ένα μήνα και τον δεύτερο για 3-4 εβδομάδες!
Πλήγμα με Νεϊμάρ και Ζόρντι Άλμπα στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρώτο να μένει εκτός για ένα μήνα και τον δεύτερο για 3-4 εβδομάδες.
Δεδομένου ότι το τελευταίο παιχνίδι των Καταλανών για φέτος είναι στις 18 Μαΐου, με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να τους ξαναδούμε να αγωνίζονται. Βέβαια, αν σε εκείνο το ματς οι «μπλαουγκράνα» κυνηγούν ακόμα τον τίτλο στο πρωτάθλημα, τότε ενδεχομένως ο Μαρτίνο να τους χρησιμοποιήσει στην ανάγκη για βαθμούς. Κάτι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον.
Μικροτραυματισμό αντιμετωπίζει και ο Μαρκ Μπάρτρα (σκόρερ της Μπαρτσελόνα), που δεν προπονήθηκε σήμερα και είναι αμφίβολος εν όψει του αγώνα με τη Μπιλμπάο του Βαλβέρδε την Κυριακή, όπως και ο Πικέ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» εξακολουθεί να μαίνεται στην Premier League, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Νίκη για τη Μπρέντφορντ, ισοπαλία στο Μπρέντφορντ.