Ο Ολυμπιακός επικύρωσε την πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς επιβλήθηκε 15-5 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι-οφ, που έγινε το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του Πειραιά, με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η σειρά των τελικών, που κρίνεται στις τρεις νίκες, θα αρχίσει στις 22 Απριλίου και ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι της Βουλιαγμένης με τον Παναθηναϊκό. Ο ΝΟΒ προηγείται 1-0 στις νίκες και το δεύτερο ματς διεξάγεται τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.
Ο Ολυμπιακός επικύρωσε την πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς επιβλήθηκε 15-5 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι-οφ, που έγινε το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του Πειραιά, με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι είχαν επικρατήσει την Πέμπτη στο πρώτο ματς της σειράς με 16-3, δυσκολεύτηκαν ως το ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια επέβαλαν την ανωτερότητά τους και με επιμέρους σκορ 8-0 στα τελευταία δύο οκτάλεπτα έφτασαν άνετα στη νίκη.
Η σειρά των τελικών, που κρίνεται στις τρεις νίκες, θα αρχίσει στις 22 Απριλίου και ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι της Βουλιαγμένης με τον Παναθηναϊκό. Ο ΝΟΒ προηγείται 1-0 στις νίκες και το δεύτερο ματς διεξάγεται τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.