Ιστορίες εν λευκώ: Έκθεση φωτογραφίας για άτομα με σύνδρομο Down
Μία έκθεση φωτογραφίας για άτομα με σύνδρομο Down διοργανώνει στις 11, 12 και 13 Απριλίου η «Ηλιαχτίδα- Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down». Η έκθεση της Νεκτί Αραμπατζή έχει τίτλο «Ιστορίες εν λευκώ» και φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη (κτήριο της οδού Πειραιώς).
Μία έκθεση φωτογραφίας για άτομα με σύνδρομο Down διοργανώνει στις 11, 12 και 13 Απριλίου η «Ηλιαχτίδα- Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down». Η έκθεση της Νεκτί Αραμπατζή έχει τίτλο «Ιστορίες εν λευκώ» και φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη (κτήριο της οδού Πειραιώς).
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 20:00. Θα μιλήσουν η Θούλη Μισιρλόγλου, ιστορικός τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων και συλλογών του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, η φωτογράφος Νεκτί Αραμπατζή, η σκηνοθέτις και ηθοποιός Ελένη Ευθυμίου, καθώς και η Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια της θεατρικής ομάδας «Εν δυνάμει».
Το Σάββατο στις 12 Απριλίου από τις 11:30 ως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν μεικτά καλλιτεχνικά εργαστήρια από την ομάδα δημιουργίας «Εν δυνάμει», για παιδιά με ή χωρίς αναπηρία, από 5 ετών και άνω.
Τα εργαστήρια αυτά μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες και γονείς. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο σύλλογος «Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1996 με πρωτοβουλία του ζεύγους Μιχάλη και Ιόλης Αντωνοπούλου, και με την υποστήριξη άλλων γονέων, φίλων και επιστημόνων. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό, που έχει σαν σκοπό την πληροφόρηση και στήριξη των γονέων και των ατόμων με σύνδρομο Down, τη φροντίδα για την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο, τον εντοπισμό και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την πληροφόρηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down και προς τιμήν των ατόμων με σύνδρομο Down.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας