Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Βέροια – Απόλλωνας 1-1
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βέροιας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που δίνουν «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε με τον Μπεν στο 43', ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 63' με τον Πετρόπουλο.
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βέροιας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που δίνουν «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε με τον Μπεν στο 43′, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 63′ με τον Πετρόπουλο.
Μετά από το πρώτο τέταρτο, στο οποίο δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, ο Πετρόπουλος βρέθηκε στο 16΄ σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Βέροιας, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα άουτ, ενώ η Βέροια «απάντησε» στο 18΄ με το σουτ του Αμαραντίδη, το οποίο μπλόκαρε ο Γκόμες.
Στο 28΄ ο Μπεν σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Απόλλωνα, ενώ ο παίκτης της «βασίλισσας του βορρά» ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 43΄, όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπεν εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα, αφού δεν έδιωξαν οι αμυντικοί, ούτε βγήκε ο Γκόμες για να εξουδετερώσει τον κίνδυνο, και «έγραψε» το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 47΄ η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει με τον Παυλίδη, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Γκόμες, ενώ στο 51΄ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αποσόβησε και τον κίνδυνο από την εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν.
Στο 59΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Πετρόπουλος προσπάθησε με το στήθος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας, αλλά ο Βέρτζος την έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή. Τελικά η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 63΄ με τον Πετρόπουλο, ο οποίος έμεινε όρθιος στην περιοχή της Βέροιας, παρά το μαρκάρισμα του Αμαραντίδη και πρόλαβε την έξοδο του Καντιμοίρη, «γράφοντας» με πλασέ το 1-1.
Στο 74΄ ο Απόλλωνας έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Πετρόπουλου. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και ο Απόλλωνας πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, ο οποίος τον έβγαλε -έστω και προσωρινά- από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες κάρτες: Καλτσάς, Βέρτζος – Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Τσοκάνης, Χατζηζήσης
ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισόκο, Όστοϊτς, Παυλίδης (64΄ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (73΄ Γκονσάλβες), Καλτσάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσεζ): Γκόμες, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (90΄ Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ (85΄ Παπαζαχαρίας), Λουσέρο, Αμπρόουζ (72΄ Φαρινόλα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
















































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442