Ο Κάπτεν Αμέρικα επιστρέφει με καινούριους εχθρούς και φίλους. Ο Στιβ Ρότζερς (Κρις Έβανς) παλεύει ακόμα να προσαρμοστεί στο σήμερα. Οι συνθήκες τον υποχρεώνουν να συνασπιστεί με την Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον), γνωστή ως Black Widow, για να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο, αλλά συγκαλυμμένο εχθρό στην Ουάσινγκτον. Δείτε το αποκλειστικό τρέιλερ
Ο Κάπτεν Αμέρικα επιστρέφει με καινούριους εχθρούς και φίλους.
Στη δεύτερη ταινία με ήρωα τον Κάπτεν Αμέρικα (η πρώτη ήταν το Captain America: The First Avenger του 2011), ο πρωταγωνιστής Κρις Έβανς πλαισιώνεται από τη γοητευτική Μαύρη Χήρα (Σκάρλετ Γιόχανσον), αλλά ενισχύεται και από την εμφάνιση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον ρόλο του Αλεξάντερ Πιρς, του αινιγματικού μέλους της μυστικής οργάνωσης S.H.I.E.L.D.
Μαζί τους θα απολαύσουμε τον Σεμπάστιαν Σαν (Black Swan), ο οποίος ενσαρκώνει τον νοσηρό Στρατιώτη του Χειμώνα, που έρχεται από το παρελθόν του Captain America.
Η επιστροφή του σούπερ ήρωα προσανατολίζεται σε μια πιο πολιτική πλοκή από κάθε άλλη ταινία της Marvel, καθώς θα σκαλίσει σε βάθος τις διφορούμενες τακτικές των μελών της περίφημης S.H.I.E.L.D.
Μετά τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή του (στους Εκδικητές), ο Στιβ Ρότζερς (Κρις Έβανς) παλεύει ακόμα να προσαρμοστεί στο σήμερα. Οι συνθήκες τον υποχρεώνουν να συνασπιστεί με την Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον), γνωστή ως Black Widow, για να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο, αλλά συγκαλυμμένο εχθρό στην Ουάσινγκτον.
Η ταινία αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες από τις 3 Απριλίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας