Πλοίο που πήγαινε για παλιοσίδερα «τα σπάει» προκαταβολικά
Eντυπωσιακή είσοδο στο ναυπηγείο, όπου επρόκειτο να γίνει παλιοσίδερα έκανε ένα φέρι-μποτ στην Τουρκία. Αντί να μειώσει ταχύτητα την ώρα που προσέγγιζε το σημείο, ο καπετάνιος φαίνεται να το «σανίδωσε» με αποτέλεσμα να βγει σχεδόν στην στεριά. Το περιστατικό συνέβη στην Τουρκία. Δείτε το βίντεο.
Eντυπωσιακή είσοδο στο ναυπηγείο, όπου επρόκειτο να γίνει παλιοσίδερα έκανε ένα φέρι-μποτ στην Τουρκία. Αντί να μειώσει ταχύτητα την ώρα που προσέγγιζε το σημείο, ο καπετάνιος φαίνεται να το «σανίδωσε» με αποτέλεσμα να βγει σχεδόν στην στεριά.
Το περιστατικό συνέβη στην Τουρκία πριν από αρκετούς μήνες, αλλά όπως αναφέρει το BBC, μόλις τώρα το σχετικό βίντεο έγινε viral.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας