Με πρόστιμο 1.400 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Πανελευσινιακός, ενώ ποινή 500 ευρώ επέβαλε στον ΠΑΟΚ, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Πανελευσινιακός τιμωρήθηκε και με επίπληξη για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, επίπληξη για τον αγώνα με τον Ικαρο Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1, στις 11 Ιανουαρίου. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ανάρμοστη συμπεριφορά σε διαιτητή) στον αγώνα με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς για τη 13η αγωνιστική, στις 11/1.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας