Η Σάλι Μπόουλς βάζει το καπελάκι της κι ετοιμάζει τη βαλίτσα της με τα σέξι εσώρουχα, τα σουτιέν, τις ζαρτιέρες, τις ψηλές κάλτσες και τα καλσόν της και ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Το κοινό της συμπρωτεύουσας θα απολαύσει την ιστορία της για έρωτες χωρίς αύριο και το πάθος που παρασέρνει τη λογική. Το «Cabaret» σε σκηνοθεσία-χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, μετά την επιτυχημένη του παρουσίαση στην Αθήνα θα ανέβει τώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (17-26 Ιανουαρίου).
Σε ένα τέτοιο έργο όπου πρωταγωνιστούν και τα sensual outfits, η Intimissimi και η Calzedonia είναι υπερήφανοι χορηγοί. Πιο συγκεκριμένα, τα εσώρουχα με πέρλες και τα κρύσταλλα απο τη Luce συλλογή, τα sexy αξεσουάρ (μαστίγιο, θηλές) από τις συλλογές Intimissimi. Οι ψηλές κάλτσες και τα καλσόν που κάνουν τα ποδια να γράφουν τη δική τους ιστορία, από τις συλλογές Calzedonia.
Οι πρωταγωνιστές Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Σάλι Μπόουλς, Δημήτρη Λιγνάδης, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Μητρούσης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Νανούρης και Νάντια Μπουλέ, ερμηνεύουν την υπέροχη μουσική και τα διάσημα νούμερα του έργου, που υπογραμμίζονται από με την ενδυματολογική ματιά του Γιώργου Σεγρεδάκη. Tέλος, η Μουσική διεύθυνση –ενορχήστρωση είναι του Δημοσθένη Γρίβα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας