Βασικός και θετικός ο Αντετοκούνμπο παρά την ήττα των Μπακς
Οι Ουόριορς πέρασαν με 101-80 από το Μιλγουόκι φτάνοντας τις δέκα σερί νίκες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε πάλι στην πεντάδα και σε 24:28 είχε 2 πόντους (1/3 δίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.
Νέα ήττα για τους Λέικερς, καθώς μετά από μια ακόμη μέτρια εμφάνιση ηττήθηκαν στο Ντάλας από τους Μάβερικς με 110-97. Αυτή ήταν η όγδοη ήττα στα τελευταία εννιά ματς για την ομάδα του Λος Αντζελες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντιρκ Νοβίτσκι για τους νικητές με 27 πόντους.
Στο Σακραμέντο, ούτε οι 41 πόντοι του Ντέμιεν Λίλαρντ έφταναν για τους Μπλέιζερς, που έχασαν με 123-119 από τους Κινγκς, με το δίδυμο Κάζινς-Γκέι να έχει μαζί 67 πόντους.
Στο Μιλγουόκι, οι Ουόριορς πέρασαν με 101-80 από το Μιλγουόκι φτάνοντας τις δέκα σερί νίκες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε πάλι στην πεντάδα και σε 24:28 είχε 2 πόντους (1/3 δίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.
Οι Σπερς νίκησαν με 110-108 τους Γκρίζλις στο Μέμφις στην παράταση με λέι απ του Μάνου Τζινόμπιλι 1,8’’ πριν το τέλος και τον Μάικ Κόνλεϊ να αστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή. Ο Κώστας Κουφός σε 13:10 είχε 8 πόντους (4/6 δίποντα) και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Νικ Καλάθης σε 11:23 είχε 1 πόντο (1/2 βολές, 0/3 δίποντα) και 1 ασίστ. Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: