Mercedes-Benz C-Class 2014: Μεγαλώνει φτάνοντας… στην Κίνα
Μια έκδοση με επιμηκυμένο μεταξόνιο ετοιμάζει η Mercedes-Benz για την ήδη μεγαλύτερη C-Class προκειμένου να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στην χώρα του Κίτρινου Δράκου.
Την προσθήκη μιας LWB έκδοσης με επιμηκυμένο μεταξόνιο στην γκάμα της νέας C-Class δρομολογεί η Mercedes-Benz σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής εξέλιξης της φίρμας.
Αναλυτικότερα, όπως δήλωσε ο Dr.Thomas Weber, επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης στη γερμανική φίρμα: “Θα υπάρξει μια έκδοση με επιμηκυμένο μεταξόνιο για τις ανάγκες του κινεζικού κοινού. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται από και για την Κίνα”.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία για τη μεγέθυνση της C-Class η οποία, ως γνωστόν, είναι ήδη μεγαλύτερη κατά 9,5 εκατοστά σε μήκος και κατά 4,0 εκατοστά σε πλάτος, διαθέτοντας παράλληλα και κατά 8,0 εκατοστά αυξημένο μεταξόνιο.