
Τρόφιμα για ανήλικους πρόσφυγες συγκεντρώνουν οι Atenistas
Τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον» συγκεντρώνει αύριο, Σάββατο στην πλατεία του μετρό Πανόρμου η ομάδα plus των Atenistas. Στον ξενώνα φιλοξενούνται περίπου 100 πρόσφυγες από Αφγανιστάν, Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, περίπου 60 ανήλικοι ασυνόδευτοι και 40 μητέρες με μωρά.
Τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον» συγκεντρώνει αύριο, Σάββατο στην πλατεία του μετρό Πανόρμου η ομάδα plus των Atenistas.
Στον ξενώνα φιλοξενούνται 100 πρόσφυγες από Αφγανιστάν, Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, περίπου 60 ανήλικοι ασυνόδευτοι και 40 μητέρες με μωρά.
Οι Atenistas συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα σε κουτιά, αλεύρι, ζάχαρη, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει από τις 11 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανεργία στην ευρωζώνη πέφτει απροσδόκητα σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα
- Απότομη άνοδος των τιμών στα λιπάσματα – Κίνδυνος για ελλείψεις στα τρόφιμα αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν
- Στήριξη στην Κύπρο και καμία εμπλοκή στον πόλεμο ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιράν ζητεί η αντιπολίτευση
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
- Μουρτζούκου: Η έκθεση των ψυχιάτρων – Είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών της
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Έφτιαξαν… σοκολατένιο μέλι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442