Σκέψεις Στέφενς για… ροτέισον με τη Μακάμπι στο Ισραήλ
Το ρεπό των παικτών του ΠΑΟΚ την Δευτέρα ήταν η τελευταία ευκαιρία ανάπαυσης πριν από τα δύο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ομάδας μέσα στην εβδομάδα. Ο Χουμπ Στέφενς έδωσε από χθες το στίγμα των σκέψεών του για την πολύ δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε και που περιλαμβάνει το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ την Πέμπτη και το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να ξεκουράσει 2-3 ποδοσφαιριστές στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, προκειμένου να τους έχει περισσότερο έτοιμους και ξεκούραστους στο μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου.
Το ρεπό των παικτών του ΠΑΟΚ την Δευτέρα ήταν η τελευταία ευκαιρία ανάπαυσης πριν από τα δύο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ομάδας μέσα στην εβδομάδα.
Ο Χουμπ Στέφενς έδωσε από χθες το στίγμα των σκέψεών του για την πολύ δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε και που περιλαμβάνει το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ την Πέμπτη και το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να ξεκουράσει 2-3 ποδοσφαιριστές στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, προκειμένου να τους έχει περισσότερο έτοιμους και ξεκούραστους στο μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου.
Ακόμη δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του, και αυτό θα γίνει την Τρίτη, αλλά οι πλέον πιθανοί να ξεκουραστούν είναι οι πλάγιοι αμυντικοί Λίνο και Κίτσιου, με δεδομένο ότι υπάρχουν από πίσω ο Τζαβέλλας και ο Σκόνδρας που ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια που συμμετείχαν. Υπάρχει όμως και ο τραυματισμός του Βίτορ που δεν δίνει περιθώρια για εναλλακτικά σχήματα στο κέντρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι Τζιόλης και Αθανασιάδης, έστω και αναγκαστικά (λόγω καρτών), πήραν τις ανάσες τους και είναι έτοιμοι στη διάθεσή του.
Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο για τελευταία φορά στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδεύσει για το Τελ Αβίβ.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Φιορεντίνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Conference League.
LIVE: Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ για τα προημιτελικά του Europa League.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για την 37η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.