Mια ευχάριστη και αναζωογονητική δραστηριότητα ετοιμάζει το καταφύγιο Φλαμπούρι στο ελατόδασος της Πάρνηθας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013. Μια γεμάτη ημέρα θα απολαύσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη διπλή δραστηριότητα που θα περιλαμβάνει ένα απίθανο παιχνίδι προσανατολισμού και ασκήσεις Yoga στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Πυξίδες, χάρτες και ευχάριστη περιπλάνηση στο καταπράσινο τοπίο. Στο […]
Mια ευχάριστη και αναζωογονητική δραστηριότητα ετοιμάζει το καταφύγιο Φλαμπούρι στο ελατόδασος της Πάρνηθας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013.
Μια γεμάτη ημέρα θα απολαύσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη διπλή δραστηριότητα που θα περιλαμβάνει ένα απίθανο παιχνίδι προσανατολισμού και ασκήσεις Yoga στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.
Πυξίδες, χάρτες και ευχάριστη περιπλάνηση στο καταπράσινο τοπίο. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την πυξίδα και τον χάρτη και έπειτα θα χωριστούν σε μικρές ομάδες και θα ξεχυθούν στο δάσος για ένα παιχνίδι αναζήτησης, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να βρουν τα ειδικά σημαιάκια που έχουν τοποθετηθεί, στον καλύτερο δυνατό χρόνο.
Η δεύτερη δραστηριότητα της ημέρας περιλαμβάνει πρακτικές Yoga που θα ξεκουράσουν και θα γεμίσουν ενέργεια όσους συμμετάσχουν. Το μάθημα θα περιλαμβάνει Pranayama, Yoga Nidra και τις Πέντε Θιβετιανές Ασκήσεις.
Στο τέλος των δραστηριοτήτων οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα όμορφο μεσημεριανό γεύμα με πιάτα από την την κουζίνα του καταφυγίου Φλαμπούρι, το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ημέρας.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών για το πρόγραμμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με τηλέφωνο ή e-mail.
Επιπλέον, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 28 ευρώ ανά άτομο και η ώρα έναρξης των δραστηριοτήτων είναι στις 9:30.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6973 340732 και 6932 483793 ή να στείλετε e-mail: erinadavid@gmail.com και info@yogamarga.info.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.