Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πληγωμένο καγκουρώ ψάχνει γιατρειά στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ

Πληγωμένο καγκουρώ ψάχνει γιατρειά στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ

Ένα πληγωμένο καγκουρώ κατάφερε να τρυπώσει στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης για να αρχίσει την περιπλάνησή του σε φαρμακείο της αίθουσας αναχωρήσεων. Το φαινόμενο δεν είναι τόσο περίεργο, καθώς το αεροδρόμιο βρίσκεται σε περιοχή γεμάτη καγκουρώ.

Ένα πληγωμένο καγκουρώ κατάφερε να τρυπώσει στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης για να αρχίσει την περιπλάνησή του σε φαρμακείο της αίθουσας αναχωρήσεων.

Επί τόπου έσπευσαν οι αρμόδιοι, οι οποίοι κατάφεραν να ηρεμήσουν τον Σάιρους (όπως τον ονόμασαν) και να τον οδηγήσουν σε κτηνιατρική κλινική.

Το ζώο είχε τραυματιστεί από διερχόμενο όχημα, όπως διαπιστώθηκε.
{{{ map }}}
Το φαινόμενο δεν είναι τόσο περίεργο, καθώς το αεροδρόμιο βρίσκεται δίπλα σε Εθνικό Πάρκο γεμάτο καγκουρώ. Συχνά τα ζώα βρίσκουν καταφύγιο στο χώρο στάθμευσης του αερολιμένα.

«Πολύ συχνά λαμβάνουμε κλήσεις για να επέμβουμε» δήλωσε στο Reuters εργαζόμενος στην Υπηρεσία Προστασίας των Ζώων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο