Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 ο Εισβολέας θα εμφανιστεί live στη σκηνή του KooKoo στο Γκάζι. Με καλεσμένους του φίλους της Ηip Hop σκηνής, υπόσχεται μια βραδιά με πολλά μπάσα και funky διάθεση, με σκοπό να κάνει το κοινό που αγαπάει τη rap μουσική να περάσει καλά. Στα decks του KooKoo θα βρίσκεται ο DJ […]
Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 ο Εισβολέας θα εμφανιστεί live στη σκηνή του KooKoo στο Γκάζι.
Με καλεσμένους του φίλους της Ηip Hop σκηνής, υπόσχεται μια βραδιά με πολλά μπάσα και funky διάθεση, με σκοπό να κάνει το κοινό που αγαπάει τη rap μουσική να περάσει καλά.
Στα decks του KooKoo θα βρίσκεται ο DJ Cutbrawl και το κόστος του εισιτηρίου (ταμείο και προπώληση) ανέρχεται στα 8 ευρώ.
Εισιτήρια πριν την ημέρα του live θα βρείτε στο True Love Tattoo (ex Taki Tsan Tattoo) σε Νέα Ιωνία και Νέα Ερυθραία.
Ο Ηλίας Παπανικολός (Εισβολέας) γεννήθηκε και ζει στην Κυψέλη. Με το Hip Hop άρχισε να ασχολείται από 14 χρόνων σε μια εποχή που το Hip Hop στην Eλλάδα ξεκινούσε τη διαδρομή του και πέρα από τις δυσκολίες που περνούσε η κουλτούρα αυτή, κατάφερε με τον τρόπο του να συμβάλει στην άνθησή της.
Ο Εισβολέας είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ράπερς και τον διακρίνει η απλότητα και η ποιότητα στο Hip Hop, ενώ η μουσική του είναι πολύ ιδιαίτερη καθώς πολλές φορές συνδυάζει το Hip Hop με το ρεμπέτικο, χρησιμοποιώντας διάφορα ελληνικά όργανα όπως το μπουζούκι και ο μπαγλαμάς.
Ο Εισβολέας έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως Τάκι Τσάν (ποιος δεν θυμάται τα «Τιγρέ Σποράκια»;), Γέλω, Ταραξία («Άλφα Γάμα»), Ρόδες, Μηδενιστή, Υποχθόνιο, DJ Alx, Guru, Στίγμα Νεολέος, MC Yinka, Eversor και 12ος Πίθηκος.
KooKoo Live Music Bar, Ιάκχου 17, Γκάζι. τηλ. 210 3450930
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.