Ο Σήφης Δασκαλάκης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κέρδισε ο Μάρκους Μπεργκ, για το τέρμα επί του Αστέρα Τρίπολης.
Ο Σήφης Δασκαλάκης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο οποίος είχε καλύ καλή απόδοση στο παιχνίδι της κρητικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ (1-1), συγκέντρωσε το 68.60% των ψήφων, έναντι 23.15% του Τάσου Λαγού (Παναθηναϊκός) και 8.25% του Χαβιέ Σαβιόλα (Ολυμπιακός).
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κέρδισε ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς το τέρμα με το οποίο άνοιξε το σκορ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης συγκέντρωσε το 48.69% των προτιμήσεων. Ακολούθησαν τα γκολ του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο ίδιο ματς (35.83%) και εκείνο του Εμανουέλ Κονέ στην ήττα του Λεβαδεικού από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (15.48%).