Η Ατλέτικο Μινέιρο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ροναλντίνιο για περίπου τρεις μήνες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που θα διεξαχθεί από τις 11 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο. «Είναι ο πιο σοβαρός μυϊκός τραυματισμός στην καριέρα του και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της βραζιλιάνικης ομάδας, Ροντρίγκο Λάσμαρ.
Ο τελικός του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, διεκόπη για λίγα λεπτά στα μέσα του τρίτου σετ, καθώς έπεσε το ρεύμα στο «Ανδρέας Βαρίκας».
Το βίντεο της τηλεκριτικής της ΚΕΔ, τα σεμινάρια αλλά και τα άλλα επτά βήματα για να γίνουν καλύτεροι οι διαιτητές της Super League. Τι είναι η πλατφόρμα πλατφόρμα RefHouse και η αυτοαξιολόγηση