Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με τους κλέφτες μαλλιών τα έβαλε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας

Με τους κλέφτες μαλλιών τα έβαλε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, έχει ξεκινήσει... πόλεμο κατά των «κλεφτών μαλλιών». Ζήτησε από τους αστυνομικούς να αναλάβουν δράση κατά των συμμοριών που κλέβουν τα μαλλιά των γυναικών.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, έχει ξεκινήσει… πόλεμο κατά των «κλεφτών μαλλιών». Ζήτησε από τους αστυνομικούς να αναλάβουν δράση κατά των συμμοριών που κλέβουν τα μαλλιά των γυναικών.

Συχνά, μέλη συμμοριών κλέβουν τα μαλλιά υπό την απειλή όπλου και στη συνέχεια τα πωλούν σε κομμωτήρια, όπου χρησιμοποιούνται για την κατασκευή περουκών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχει παρατηρηθεί αύξηση στα περιστατικά κλοπής μαλλιών, ιδίως στην πόλη Μαρακάιμπο, τη δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας.

Ο Ν.Μαδούρο χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά «της μαφίας που κόβει τα μαλλιά των κοριτσιών».

Ωστόσο, δεν έχουν υπάρξει επίσημες καταγγελίες από τις γυναίκες, καθώς πολλές φοβούνται ότι θα πέσουν θύμα πειράγματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο