Εκτός των 100 καλύτερων τενιστριών στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται ξανά αυτή την εβδομάδα η Λένα Δανιηλίδου. Η WTA ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη νέα κατάταξη και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε πτώση δέκα θέσεων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο Νο 109 με 631 βαθμούς.
Εκτός των 100 καλύτερων τενιστριών στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται ξανά αυτή την εβδομάδα η Λένα Δανιηλίδου.
Η WTA ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη νέα κατάταξη και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε πτώση δέκα θέσεων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο Νο 109 με 631 βαθμούς.
Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε γι’ ακόμη ένα επταήμερο η κατάσταση στην κορυφή της σχετικής λίστας, με τη Σερένα Ουίλιαμς να διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση.
Οι πρώτες δέκα τενίστριες στον κόσμο (σε παρένθεση η προηγούμενη κατάταξη) είναι οι εξής:
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.