Nτουέτα των Μέρκιουρι και Τζάκσον βγαίνουν στην κυκλοφορία
Aγνωστα κομμάτια που ηχογράφησαν ως ντουέτο ο Μάικλ Τζάκσον και ο Φρέντι Μέρκιουρι το 1983, αναμένεται κυκλοφορήσουν μέσα στους προσεχείς μήνες. Τα δικαιώματα των τραγουδιών απέκτησε ο κιθαρίστας των Queen Μπράιαν Μέι από τους διαχειριστές της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ», που πέθανε το 2009.
Aγνωστα κομμάτια που ηχογράφησαν ως ντουέτο ο Μάικλ Τζάκσον και ο Φρέντι Μέρκιουρι το 1983, αναμένεται κυκλοφορήσουν μέσα στους προσεχείς μήνες.
Όπως αποκάλυψε στο μπλογκ του ο κιθαρίστας των Queen Μπράιαν Μέι, «δουλεύει με αυτό το υλικό» μαζί με τον Ρότζερ Τέιλορ και τον παραγωγό Γουίλιαμ Όρμπιτ.
Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν σε στούντιο στο σπίτι του Τζάκσον και ο Μέι απέκτησε τα δικαιώματά τους από τους διαχειριστές της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ» που πέθανε το 2009.
Η καριέρα του Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος πέθανε το 1991,εκτοξεύθηκε με την κυκλοφορία το 1973 του πρώτου άλμπουμ των Queen, που έφερε το όνομα του συγκροτήματος.