«Πεθαίνει με τιμή αυτός που δεν μπορεί να ζήσει με τιμή». Τα τελευταία λόγια της Μαντάμα Μπαττερφλάι συμβολίζουν την κορύφωση του δράματος της συγκλονιστικής όπερας του Πουτσίνι. Η παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανεβαίνει από το Σάββατο 27 Ιουλίου στο Ηρώδειο και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα.
«Πεθαίνει με τιμή αυτός που δεν μπορεί να ζήσει με τιμή». Τα τελευταία λόγια της Μαντάμα Μπαττερφλάι συμβολίζουν την κορύφωση του δράματος της συγκλονιστικής όπερας του Πουτσίνι.
Η παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανεβαίνει από το Σάββατο 27 Ιουλίου στο Ηρώδειο και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα.
Τον -πάνω από το ανθρώπινο μέτρο- ρόλο της Μπαττερφλάι ερμηνεύουν οι Μαρία Λουίτσα Μπόρσι (27 και 30/7) και Τσέλια Κοστέα (28 και 31/7).
Την Παρασκευή το βράδυ, το κοινό επιφύλαξε πολύ θερμή υποδοχή στην γενική δοκιμή της παράστασης, η οποία ήταν ανοιχτή σε ανέργους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας