Η γνωστή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ θα βρεθεί στη Σαντορίνη
Το Santorini of the Past Cultural Village-Museum, στον Πύργο Σαντορίνης, στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων, και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, θα φιλοξενήσει τη συγγραφέα των best seller «Το Νησί», «Το Νήμα», «Ο Τελευταίος Χορός» Βικτόρια Χίσλοπ. Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Η Βικτόρια Χίσλοπ θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Σαντορίνη με αφορμή […]
Το Santorini of the Past Cultural Village-Museum, στον Πύργο Σαντορίνης, στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων, και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, θα φιλοξενήσει τη συγγραφέα των best seller «Το Νησί», «Το Νήμα», «Ο Τελευταίος Χορός» Βικτόρια Χίσλοπ.
Η Βικτόρια Χίσλοπ θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Σαντορίνη με αφορμή την παρουσίαση των βιβλίων της στο Santorini of the past Cultural Village-Museum. Μαζί της θα βρίσκεται ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και ο σκηνοθέτης της αξέχαστης τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», Θοδωρής Παπαδουλάκης.
Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 19:00, θα παρουσιαστεί «Το νησί» και την Κυριακή 28 Ιουλίου, στις 19:00, θα παρουσιαστεί «Το νήμα», καθώς και το νέο βιβλίο της Victoria Hislop, «Ο τελευταίος χορός».
Την Κυριακή, μετά τη δεύτερη εκδήλωση, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Peter Economidis, καταξιωμένο brand strategist και ιδρυτή της Felix BNI, σχετικά με την Ελλάδα και τον αέναο πολιτισμό της.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας