Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται για τη νέα περίοδο ο Φώτης Κηπουρός. Ο 38χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, δεσμεύτηκε με μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο και έγινε η όγδοη στη σειρά μεταγραφή για τον «Γηραιό». Ο Κηπουρός συνεργάστηκε πέρυσι με τον Πλατανιά Χανίων (27 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα), ενώ έχει θητεύσει ακόμη σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Λάρισα, ΑΕ Χάλκης, Καβάλα.
Καταιγιστικός στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός. Το εξαιρετικό σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου προηγείται στο ημίχρονο με 3-0 με γκολ που πέτυχαν οι Κωστής στο 3′, Μπάλτσι στο 10′ και Λιάγκας στο 45′.
Live Streaming: Ελλάδα – Ιταλία. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ την αναμέτρηση Ελλάδα – Ιταλία για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του ΣΤ’ ομίλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Απίστευτο σκηνικό σε ερασιτεχνικό παιχνίδι στην Ουαλία όταν ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του με αγκωνιά, ρίχνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο στο έδαφος!
Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» θα έχει ηγετικό ρόλο κόντρα στην Λεβερκούζεν, όπως είχε και στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και Καϊράτ στο φετινό champions league