Αύξηση 4,5% στις εξαγωγές το Μάιο
Συνεχίστηκε το Μάιο η ανοδική πορεία των ελληνικών εξαγωγών, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΛΣΤΑΤ, αυξήθηκαν κατά 4,5%. Πτώση 5,1% στις εισαγωγές.
Συνεχίστηκε το Μάιο η ανοδική πορεία των ελληνικών εξαγωγών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΛΣΤΑΤ.
Από τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας, προκύπτουν τα εξής:
Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών ανήλθε στο ποσό των 2.414,5 εκατ. ευρώ, έναντι 2.310,4 εκατ. ευρώ το Μάιο του 2012, παρουσιάζοντας αύξηση 4,5%.
Η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 3.847,8 εκατ. ευρώ , έναντι 4.054 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2012, παρουσιάζοντας μείωση 5,1%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για τον Νετανιάχου – 5 προβλήματα που μπορεί να του λύσει
- The Expla-in Project: Τι συνδέει τον Τραμπ με τον Νετανιάχου;
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους στο Κουβέιτ
- Γιατί η Ελλάδα δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα – Τι κάνουν οι χώρες της ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442