Για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πράσινους». Αυτή είναι η η τέταρτη μεταγραφή για το «τριφύλλι» μετά τους Μπαϊράμι, Μέντες και Κουτρουμπή. «Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή για τη μεταγραφή μου» δήλωσε κατά την αναχώρησή του για Γερμανία.
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πράσινους». Αυτή είναι η η τέταρτη μεταγραφή για το «τριφύλλι» μετά τους Μπαϊράμι, Μέντες και Κουτρουμπή.
Ο Σουηδός στράικερ μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον περίμενε ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος τον γνώρισε στον Γιάννη Αλαφούζο και είχαν σύντομη συνομιλία, ενώ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Ωστόσο, αργότερα το απόγευμα (19:00) θα αναχωρήσει για τη Γερμανία, καθώς η σύζυγός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, τις 10 ημέρες, που θα βρίσκεται εκεί θα προπονείται με το Αμβούργο και θαχάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο πραγματοποιείται στην Ολλανδία.
Η επίσημη ανακοίνωση από την πράσινη ΠΑΕ αναμένεται τις επόμενες μέρες, αλλά αυτό είναι καθαρά τυπικό.
Ο 26χρονος άσος, λίγο πριν «πετάξει» για τη Γερμανία, δήλωσε:
«Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ. Μου αρέσει η πόλη και ο καιρός είναι καλός. Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε με τον προπονητή, ο οποίος μου έκανε καλή εντύπωση, όπως και ο τεχνικός διευθυντής. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός».
Όσον αφορά τους στόχους του, είπε: «Ελπίζω να πετύχω κάποια γκολ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εκείνη να βοηθήσει εμένα. Ελπίζω να κερδίσουμε κάποιους τίτλους. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά έχω αρχίσει προπονήσεις. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ να έχουμε μια φανταστική χρονιά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442