Στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Φρέντερικ ντε Κλερκ
Στο νοσοκομείο για επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη εισήχθη ο Φρέντερικ ντε Κλερκ, ο τελευταίος πρόεδρος του καθεστώτος του Απαρτχάιντ που αποφυλάκισε τον Νέλσον Μαντέλα και αργότερα μοιράστηκε μαζί του το Νόμπελ Ειρήνης. Ο 77χρονος Ντε Κλερκ είχε ήδη διακόψει επίσκεψή του στην Ευρώπη επιστρέφοντας στην Πρετόρια εξαιτίας των ανησυχιών για την κατάσταση της υγείας του Μαντέλα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.
Στο νοσοκομείο για επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη εισήχθη ο Φρέντερικ ντε Κλερκ, ο τελευταίος πρόεδρος του ρατσιστικού καθεστώτος του Απαρτχάιντ που αποφυλάκισε τον Νέλσον Μαντέλα και αργότερα μοιράστηκε μαζί του το Νόμπελ Ειρήνης.
Ο 77χρονος Ντε Κλερκ είχε ήδη διακόψει επίσκεψή του στην Ευρώπη επιστρέφοντας στην Πρετόρια εξαιτίας των ανησυχιών για την κατάσταση της υγείας του Μαντέλα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.
Αναμένεται ότι θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός 24ώρου.
Ο Ντε Κλερκ μοιράστηκε με τον Νέλσον Μαντέλα το Νόμπελ Ειρήνης το 1993 για τους τίτλους τέλους καθεστώς ρατσιστικών διακρίσεων της Νοτίου Αφρικής, προωθώντας τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις που οδήγησαν στην ισότητα των πολιτών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας