
Εκτός Γουίμπλεντον η Βίνους Γουίλιαμς
Εκτός Γουίμπλεντον η Βίνους Γουίλιαμς
Δεν θα πάρει μέρος ούτε στο φετινό Γουίμπλεντον η Βίνους Γουίλιαμς. Η 33χρονη τενίστρια, η οποία έχει κατακτήσει πέντε φορές το λονδρέζικο Γκραν Σλαμ (2000, 2001, 2005, 2007 και 2008), ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην πλάτη και ελπίζει να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα στις αρχές Ιουλίου. «Είμαι πολύ απογοητευμένη. Πρέπει να ξεκουραστώ για να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω στην πλάτη μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στα κορτ και στόχος μου είναι να αγωνιστώ στο τουρνουά που θα γίνει στις 8 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Μανδάς: «Νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» (vid)
- Ρέτσος: «Στόχος μας η συμμετοχή με την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση» (vid)
- Μήνυμα από Τεττέη και Τζόλη για νίκη με την Ιταλία (vid)
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία» (vid)
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)




























































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442