Σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με φόντο την ΕΡΤ καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Η αξιωματική αντιπολίτευση διοργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα το απόγευμα της Δευτέρας, καλώντας «κάθε πολίτη που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών», με φόντο τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «αγνοεί τη λαϊκή κατακραυγή στην προσπάθεια φίμωσης της ενημέρωσης και της δημοκρατίας».
Η αξιωματική αντιπολίτευση διοργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα το απόγευμα της Δευτέρας, καλώντας «κάθε πολίτη που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών», με φόντο τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «αγνοεί τη λαϊκή κατακραυγή στην προσπάθεια φίμωσης της ενημέρωσης και της δημοκρατίας».
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 της Δευτέρας μπροστά από τη Βουλή. Νωρίτερα έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκεύης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «κάθε πολίτη που αγωνίζεται για τη δημοκρατία, για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, κάθε ένα και κάθε μία που αγωνίζεται να μπει ένα τέλος στο κατήφορο της πατρίδας μας να δώσει το «παρών». Αυτό ο αγώνας είναι κοινός και αφορά την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας να μην λείψει κανείς».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας