διοίκηση της Μίλαν προσέφερε 15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Κεϊσούκε Χόντα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο Ιάπωνας διεθνής μέσος ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του Κυπέλλου Ασίας, το οποίο κατέκτησε η εθνική ομάδα της χώρας του τον Ιανουάριο του 2011, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει πρόταση στον ρωσικό σύλλογο για την απόκτηση του, όμως τα 25 εκατομμύρια ευρώ που αξίωσαν οι διοικούντες την ΤΣΣΚΑ, κρίθηκαν υπερβολικά από τους Γάλλους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ στον κόσμο, το παιχνίδι του παραμένει ασταμάτητο και όσα πέτυχε μέσα στο 2025 -στα 30 του πια- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.
Νέα αποθέωση για τον Μπάμπη Κωστούλα από τον προπονητή του στη Μπράιτον, Φάμπιαν Χιρτσέλερ, με τον Γερμανό τεχνικό να εκθειάζει την πρόοδο του νεαρού φορ τους τελευταίους μήνες.