Ο 33χρονος Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι θα είναι ο διαιτητής στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Ο Ριτσόλι θεωρείται ένα από τα καλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας, διαιτητεύει στα ιταλικά γήπεδα από το 2002, ενώ το 2007 σφύριξε τον πρώτο αγώνα του στο Champions League.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».