Τέλος εποχής στη Βέρντερ Βρέμης, καθώς μετά από 14 χρόνια λύθηκε η συνεργασία της με τον Τόμας Σάαφ. Ο 52χρονος προπονητής «πλήρωσε» την κακή πορεία της ομάδας στη φετινή μπουντεσλίγκα, καθώς έφθασε να κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό. Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Βρέμης το 1999 και την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του νταμπλ το 2004.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.