Την επιθυμία του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εξέφρασε στη διοίκηση ο Βίκτορ Βαλντές, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER». Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για την εστία της «Μπάρτσα» από το 2003, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των Καταλανών στην κατάκτηση τριών Champions League και έξι τίτλων στην Primera Division.
Την επιθυμία του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εξέφρασε στη διοίκηση ο Βίκτορ Βαλντές, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER».
Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για την εστία της «Μπάρτσα» από το 2003, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των Καταλανών στην κατάκτηση τριών Champions League και έξι τίτλων στην Primera Division.
Ο δεύτερος τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2014, ωστόσο, από τον περασμένο Ιανουάριο ο ατζέντης του έχει αποκαλύψει πως δεν επιθυμεί να το ανανεώσει. Ο Βαλντές, προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν έχει εκφράσει δημόσια τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να φύγει, ούτε που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.